Kruizinga.nl

Kruizinga.nl

Toen Houtman Transport in Heerde in 2020 werd overgenomen door Van den Heuvel Logistiek, was dat voor Kruizinga geen reden om de samenwerking te beëindigen. In tegendeel, Kruizinga werkt graag samen met Van den Heuvel Logistiek en deelt de visie dat je dienstbaarheid naar de klant naar een hoger niveau kan brengen.

Uitgebreid scala aan opslagsystemen en transportmiddelen

Kruizinga levert een uitgebreid scala aan opslagsystemen en transportmiddelen voor alle takken van de industrie. De basis voor dit familiebedrijf werd al zo’n 60 jaar geleden gelegd, toen W. Kruizinga in 1960 een constructiebedrijf annex machinefabriek begon. Kruizinga.nl is de laatste jaren uitgegroeid tot de grootste internetwinkel in opslag- en transportmiddelen in Europa.

"Hun kracht ligt voor ons met name in de distributie in Nederland."

Mark DoosjeOperations Director bij Kruizinga

"Onze klanten bestellen in de webshop. Wij vullen dagelijks een trailer van Van den Heuvel Logistiek met orders, zij zorgen dat de bestellingen de volgende dag op tijd bij onze klanten worden geleverd. Wij hebben een aantal transporteurs in onze pool en Van den Heuvel Logistiek is wel een van de belangrijkste. Hun kracht ligt voor ons met name in de distributie in Nederland."

Belofte nakomen

"Wij geven de klanten een belofte en we doen er alles aan om die belofte ook waar te maken. Een transporteur als Van den Heuvel Logistiek heeft daar een belangrijk aandeel in. Ze zijn erg flexibel en omdat de dingen in de praktijk toch vaak anders gaan dan gepland, is dat erg fijn. Ze zitten ook vlakbij en er zijn korte lijntjes. We werken al zo lang samen, zij weten wat wij nodig hebben. En dan bouw je een goede relatie op samen."

Transparantie

"We zagen bij Van den Heuvel Logistiek dat ze goede inzichten hadden over de dienstbaarheid aan hun klanten. Ze willen dat echt naar een hoger niveau brengen. Dat is ook waar wij mee bezig zijn. We zijn continu aan het ontwikkelen om de klant nog beter van dienst te zijn. Dat zit bijvoorbeeld in informatievoorziening aan de klant. Onze focus ligt op B2B en ook daar is er steeds meer behoefte aan transparantie. En om die informatievoorziening over de orders optimaal te houden, heb je de transporteur nodig. Zij verzorgen het laatste stuk in de keten."

Goede feedback

"We hebben 9.000 verschillende producten, dus de orders zien er allemaal anders uit. We hebben ook stellingwerk en dat is gevoelig spul. Dat kan kapotgaan tijdens het transport. Mocht er een product beschadigen, dan willen we geen lange discussies over wie het gaat oplossen. Als er een probleem is, wordt het door Van den Heuvel Logistiek altijd snel opgelost en is er nooit discussie."

Van den Heuvel Logistiek is het gezicht van Kruizinga wanneer de bestellingen worden afgeleverd.

Wij vinden het belangrijk dat daar een bepaalde kwaliteit is. Bij Van den Heuvel Logistiek is er een stabiele pool van chauffeurs en die mensen zijn altijd bereid om iets extra’s te doen, bijvoorbeeld even helpen om iets naar binnen te tillen. Ze nemen ook altijd de tijd voor de klanten. Die feedback is natuurlijk altijd goed om te horen!’

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.