Warehousing

Zo’n 14.000 palletplaatsen staan strak geordend klaar om jouw producten netjes op te slaan. We lossen de containers zorgvuldig en kunnen dit combineren met distributie. Oftewel: inslag, opslag én uitslag. Handig! Want zo is dit maar één schakel voor jou én zijn er minder transportbewegingen nodig. Beter voor het milieu en beter voor je portemonnee. Je betaalt namelijk alleen voor de gebruikte ruimte en de zendingen. Transparant en overzichtelijk.

Jij bent ‘in control’

Veel klanten vinden het spannend om de opslag niet in het eigen pand te hebben. Dat begrijpen wij. Daarom zorgen wij ervoor dat je zelf helemaal in control bent. Je kunt wanneer je maar wilt, inloggen in het Warehouse Management Systeem en op detailniveau zien hoeveel producten er staan. Zo zie je precies waar pallet X van klant Y staat. Mooi, toch? Bovendien kunnen we nog een extra handje helpen, als dat nodig is. Bijvoorbeeld als er iets omgestickerd moet worden, of door een kwaliteitscontrole te doen. Ook orderpicking en voorraadopname is voor ons geen probleem. Onze mensen staan met een brede glimlach voor je klaar.

Transport en warehousing Cans

In de regio Uden worden jaarlijkse miljarden blikken voor bierbrouwers en de frisdrankenindustrie geproduceerd. Zij zijn een producent en zijn daar bijzonder goed in. Wij zijn een logistiek partner, en ja, zijn daar heel erg goed in. Daarom verzorgen wij vanuit hun fabriek de opslag en het transport. Zodra de gloednieuwe blikjes van de band afrollen, nemen wij het over. Op de dag zelf schakelen we pas over waar de blikjes heen moeten en via welke route. Dat is flexibiliteit. We rijden 24/7 met lange zware voertuigen (LZV’s), ook wel EcoCombi’s genoemd. Daarmee besparen we transportbewegingen door de regio en fijnstofuitstoot. En is er tijdelijk opslag nodig? Dan doen we dat in onze opslagruimte in Uden. Win, win, win!

Hierom kies je voor Van den Heuvel Logistiek

  • Volledig real time inzicht: jij bent in control
  • Je betaalt alleen voor de gebruikte ruimte
  • Je betaalt alleen voor de gewerkte uren
  • Ordermanagement en voorraad
  • Value Added Logistics Services

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.