Werken bij

Wil jij ergens werken waar naar jouw talent wordt gekeken: binnen én buiten het werk? Mooi. Dan heb je jouw ideale werkplek gevonden. Voor de zekerheid doen we hieronder nog een korte check.

Houd jij van:

 • Bitterballen die iedere laatste vrijdag van de maand door het MT gebakken worden?
 • Leuke feestjes waaraan medewerkers zelf een steentje bijdragen?
 • Fijne gesprekken in plaats van zakelijke functioneringsgesprekken over POP?
 • Gehoord worden en mensen die écht luisteren?
 • Oprechte aandacht en interesse?
 • Talenten boven ervaring en verleden?
 • Ontwikkelen en leren, in een eigen academy?
 • Samenwerken, respect en waardering?

Heb jij minstens 6 vinkjes gezet? Yes! Dan voelen wij een match en maken we graag kennis met jou. Ook studenten zijn van harte welkom, want wij weten zeker dat we ook veel van jou kunnen leren.

Chauffeurs

Bij Van den Heuvel Logistiek rijd je door de Benelux en een stukje Duitsland. Onze moderne vrachtwagens zijn uitgerust met boordcomputers en een track en trace systeem.

Bekijk de vacatures

Warehouse

Of je nu overdag, ’s avonds of ’s nachts werkt: jij zorgt ervoor dat alle goederen op de juiste tijd op de juiste plek staan.

Bekijk de vacatures

Kantoor

Of het nu gaat om planning, leidinggeven, administratie of financiën: jij werkt graag in een gezellige kantoortuin bij een bedrijf dat altijd in beweging is.

Bekijk de vacatures

Werkplaats

Als jij graag bezig bent met sleutelen, onderhoudsbeurten, verhelpen van schades, uitvoeren van APK’s en het wassen van auto’s, dan ben je bij Van den Heuvel Logistiek op je plek.

Bekijk de vacatures

“Ik ken Van den Heuvel Logistiek als een bedrijf dat zekerheid biedt en waarbij mensen het verschil maken. Vanuit de directie is er aandacht voor iedereen. Van den Heuvel Logistiek zet de medewerker centraal. Het bedrijf heeft veel verschillende werkzaamheden met voldoende uitdaging waaraan iedereen zijn of haar steentje kan bijdragen.”

Henk-Jan Kooijman, Sectoradviseur - Sectorinstituut Transport en Logistiek

HR-beleid

Wij besteden veel aandacht aan onze mensen en aan HR. De sleutel tot succes, vinden wij. We zijn met name door ons HR-beleid met stip binnengekomen in de ‘Top 100 logistiek dienstverleners’! Wat dat beleid dan inhoudt? Dat lees je hier in een notendop.

 • Van den Heuvel Logistiek Academy: jij mag leren, ontwikkelen, zonder rijbewijs beginnen. Passen we bij elkaar? GO! Dan krijg je een opleiding tot vrachtwagenchauffeur.
 • Persoonlijke begeleiding: ben jij een zij-instromer of heb je een afstand tot de arbeidsmarkt? Welkom! Wij helpen jou in jouw ontwikkeling.
 • Mentor: als beginnend chauffeur bij Van den Heuvel Logistiek word je gekoppeld aan een mentor, die jou tijdens je eerste dagen zal begeleiden in je werkzaamheden. Zo word je niet direct in het diepe gegooid.
 • Luisteren en gehoord worden: wij geloven dat de kennis bij jou zit. Die laten wij graag naar boven komen. Al jouw tips en verbeterpunten horen we graag. Wij beoordelen niet, wij luisteren.
 • ‘Mijn gesprek’: hoe gaat het met je? Wat wil jij als medewerker? Wat kunnen wij voor jou betekenen zodat jij je prettig voelt en je ontwikkelt? Een fijn gesprek, en nog gezellig ook.
 • Onboarding: wij leren jou graag vanaf dag 1 echt goed kennen. Tijdens onze onboarding komen de mooiste verhalen naar boven. Hierbij gaat het om je talenten. Wat doe jíj graag?
 • Shared space: wij spelen een belangrijke rol op de weg als weggebruiker. We delen die ruimte met iedereen, zo ook ons terrein. Veiligheid staat overal voorop. We drukken iedereen op het hart om goed op het rijgedag te letten.
 • Smart Driver: we verzamelen data over iemands rijgedrag: optrekken, remmen, uitrollen, enzovoorts. Zo ontdekt iemand het eigen gedrag op de weg en kunnen we dit verbeteren. We gaan namelijk graag zuinig om met brandstof en materialen, maar ook laten we graag net rijgedrag zien. Wel zo veilig, én duurzaam.
 • Coaches: onze planners zijn coaches. Iedere chauffeur heeft een coach die checkt of alles nog goed met hem gaat en of dingen misschien beter voor hem gepland kunnen worden. We zijn niet voor niets een familiebedrijf; we zorgen voor elkaar.

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.