Crossdocking

Zo snel mogelijk leveren én volledig. Dat doen wij graag voor jou. En om dat voor elkaar te krijgen, hebben we drie eigen crossdock-locaties. Hier laden we aangekomen goederen uit én meteen weer in. Deze slaan we tussendoor dus niet op. Dit betekent dat we deze producten niet hoeven op te nemen in de voorraad en ze niet nogmaals door een pickproces heengaan. Dat is snel en efficiënt!

 

Heel de reis in beeld

We hebben drie eigen crossdock-locaties verspreid door het land: in Uden, Heerde en Heerhugowaard. Maar dat is nog niet alles. We maken namelijk gebruik van toonaangevende crossdock-automatisering. Dat betekent dat wij de reis van jouw zending -vanaf aankomst op een crossdock tot aan jouw klant- feilloos beheren. Inclusief in- en uitgangscontrole!

Binnen 24 uur verplaatsen

Bij crossdocking zijn onze medewerkers druk bezig om inkomende goederen direct bij het lossen weer in te laden bij de uitgaande goederen. Ons crossdock-team werkt 24 uur per dag; dat betekent dat wij jouw goederen binnen 24 uur verplaatsen. We zorgen ervoor dat alles is afgestemd op jouw processen en maken de tijd tussen order en levering aan de eindklant zo kort mogelijk. Zo verbeteren en versnellen we jouw logistieke proces!

Hierom kies je voor Van den Heuvel Logistiek

  • Versnellen en verbeteren van jouw logistieke proces
  • Partner die meedenkt en je verder brengt met data-analyse
  • Duurzamer, efficiënter en kostenbesparend
  • Unieke Track & Trace service: wat wij weten, weet jij én jouw klant ook direct

Kijk mee op ons crossdock in Uden

Kijk hier mee hoe wij iedere dag tot wel 2000 orders over ons crossdock in Uden laten gaan.

 

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.