24 uurs distributie Benelux

Waar transport voor sommige bedrijven puur gaat om het product van A naar B brengen, is het voor ons meer dan dat. Veel meer. Wij denken verder. Slimmer. Door jouw business door en door te kennen, voegen we waarde toe. Hoe we dat doen? Met extra services. Services, die niet alleen jouw producten in beweging brengen, maar je complete business. Dit kunnen de datarapportages zijn, die zorgen dat we het proces continu verbeteren. Of het transport dat we volledig op maat regelen. Ontbreekt er iets in het aanbod hieronder? Laat het ons weten. Wij gaan geen uitdaging uit de weg.

Efficiënte distributie

Distributie zit in ons DNA. Goederen ophalen bij onze klanten en deze via een zo slim en efficiënt mogelijke route naar de juiste plek brengen: daar houden wij van. Zo min mogelijk kilometers rijden, is een sport voor ons. Zo besparen we heel wat versleten banden, kosten én CO2 uitstoot. En daar draag jij aan bij, als je deelneemt. Hoe het komt dat wij dit kunnen beloven? Doordat we een bijzonder uitgebreid netwerk hebben, in eigen beheer, in de hele Benelux. Dat betekent minder overslagmomenten, minder risico’s, minder kans op fouten en dus vol gas vooruit.

Altijd het beste transport

Welk vervoer past bij jouw producten? Denk aan vorstvrij vervoer, in onze verwarmde trailers. Of combinatiebeperking, waardoor je zeker weet dat jouw producten niet samen met een ander type product in één trailer gaan. Gevaarlijke stoffen? Kom maar op. Ook voor tijdsleveringen draaien wij onze hand niet om. Onze pallets met speciale randen zijn ook populair: dit beschermt de producten en voorkomt beschadigingen. En heb je uitzonderingsgoederen of langgoed materiaal? Of allebei? Ook dat is geen probleem. Alles kan. Alles past.

Wij kijken verder

Wij doen meer dan jouw product van A naar B brengen. Wij denken mee over lagere kosten, efficiency en schadebeperking. Ging het deze week goed? Dan kan het volgende week nog beter. Onze mensen staan met een brede glimlach én een scherp oog voor jou klaar. Zodra zij ontdekken dat iets beter kan, zijn we al bezig met de oplossing. We communiceren helder en snel met pushberichten en Track & Trace mails, in een mooie look and feel. Dit serviceniveau bieden wij bij de pallet- en grotere collo-distributie. Hierin rijden we flink wat kilometers voorop in de markt, in de hoogste versnelling.

Logistiek als service

Geef je liever de hele logistiek uit handen: het organiseren, plannen, besturen én uitvoeren van jouw goederenstroom op jouw eigen locatie? Begrijpelijk. Dat kan ook. Vanaf de eerste tot de laatste fase beheren wij het proces. Geruisloos. Want dat is precies waar wij goed in zijn. Informeer daarom ook eens naar onze Logistiek als service.

“Wij brengen niet alleen jouw producten in beweging, maar je complete business.”

Hierom kies je voor Van den Heuvel Logistiek

  • Fijnmazige distributie pallet- en grotere collogoederen via eigen netwerk
  • Unieke Track & Trace service: wat wij weten, weet jij én jouw klant ook direct
  • Partner die meedenkt en je verder brengt met data-analyse
  • Duurzamer, efficiënter en kostenbesparend
  • Onze chauffeurs zijn jullie chauffeurs

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.