Over Van den Heuvel Logistiek

Van kleine koerier naar volwaardige partner in logistiek

De weg naar succes? Een stukje historie

Van den Heuvel Logistiek is een familiebedrijf. Waar ruim 30 jaar geleden Maurik van den Heuvel samen met zijn neef vanuit het niets is gestart met koerieren in een combo, is van den Heuvel Logistiek inmiddels uitgegroeid tot dé allround value added logistic partner. Door klanten echt centraal te stellen, groeide het bedrijf ieder jaar weer en sleepte het verschillende keren de FD-gazellen awards in de wacht. Wat dit familiebedrijf kenmerkt? De doeners die er vol toewijding werken. Zonder poespas. De visie? Groeien. Zodat zaken als HR, ICT en duurzaamheid goed geborgd kunnen worden in de organisatie. Zo is, door steeds meer locaties toe te voegen, Van den Heuvel Logistiek bewust bezig om het aantal kilometers te verlagen en de CO2 uitstoot flink te beperken.

Wie zijn we nu? Een partner die naast je staat

Dé allround value added logistic partner zijn; daar gaan we voor. Voortdurend met jou meedenken over efficiëntere oplossingen en betere rendementen. Of dat nu gaat om fijnmazige distributie, BeNeLux transport, 24/7 koeriersdiensten of efficiënte warehousing; de best passende oplossing zetten we op de rit. Daarmee brengen we jou als ondernemer verder, want daar gaat het om: continu in beweging blijven. Met ruim 190 voertuigen, 320 medewerkers en zo’n 44.000 m2 opslag- én overslagmeters leveren we wat we beloven. En dat bewijzen de 456.500 orders per jaar en 342 tevreden klanten.

Onze hoofdvestiging is gevestigd in Uden; het centrum van de BeNeLux. Samen met onze nevenvestigingen in Heerde en Heerhugowaard hebben wij zo, volledig in eigen beheer, een dekkend distributienetwerk. Dagelijks pendelen wij tussen de vestigingen om jouw zending zo efficiënt als mogelijk te bezorgen. Zo zijn wij in staat om in geheel Nederland en een groot gedeelte van België jouw zending binnen 24 uur af te leveren. Ook vanuit Heerde en Heerhugowaard!

Van den Heuvel Logistiek: Moves your business

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.