IsoPartner

IsoPartner

Isopartner is gevestigd te Wieringerwerf en houdt zich bezig met de handel en conversie van technische isolatiematerialen. Begin 2023 is Isopartner ontstaan uit een fusie van zusterbedrijven Asbipro Distributie, Asbipro Prefab, Atis International én Jacosol Nederland. Isopartner heeft momenteel 3 hoofdvestigingen waarvan Wieringerwerf er één is.

Onze samenwerking begon vele jaren terug toen Jacosol een partnerschap aanging met het voormalige Beentjes Transport.

Ron van Avezaath, financieel controller en bedrijfsleider, vertelt over de langdurige relatie tussen Isopartner en Van den Heuvel Logistiek. "Wij zijn al méér dan dertig jaar partners van elkaar." Dit begon toen Jacosol op zoek was naar een logistieke dienstverlener die bundels van 6,6 meter kon vervoeren. In 1999 werd Jacosol een groothandelaar in isolatiemateriaal, wat resulteerde in een snelle toename van het volume. Beentjes Transport investeerde graag in hun wagenpark om aan deze behoeften te voldoen. "Het concept van onze samenwerking maakt ons sterk. Bestellingen die op dag één worden geplaatst, kunnen op dag twee op elk gewenst tijdstip worden afgeleverd."

"Wij zien de samenwerking met Van den Heuvel Logistiek echt als een partnership." 

Ron van Avezaath, financieel controller en bedrijfsleider van Isopartner

Het visitekaartje van ons bedrijf

“Onze logistieke dienstverlener is ons visitekaartje. Van den Heuvel Logistiek zorgt ervoor dat we onze beloftes nakomen en levert de goederen keurig op tijd af,” aldus Ron. “Als er toch iets misgaat, worden de klanten netjes geïnformeerd en zoeken we samen naar een oplossing.” Het dagelijkse contact verloopt soepel dankzij korte communicatielijnen.

Samen vooruit

Begin 2023 zijn zowel Van den Heuvel Logistiek als Isopartner overgestapt naar een nieuw systeem. Het was een uitdagende tijd, maar we zijn er samen goed uitgekomen. “In het eerste halfjaar moesten we alle zeilen bijzetten om de goederen op tijd en op de juiste plaats te krijgen. Nu benaderen we weer onze uitstekende logistieke dienstverlening, mede dankzij het intensieve contact tussen ons en Ron Grapendaal, vestigingsmanager van Van den Heuvel Logistiek.” Ondanks de moeilijke start in 2023 heeft Isopartner toch hun doelstellingen voor dat jaar behaald. “Dat kan alleen door goede communicatie, leren van fouten en voortdurende verbetering,” aldus Ron.

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.