Company of Gifts

Company of Gifts

Company of Gifts is een totaalleverancier van personeelsgeschenken en waarderingsconcepten om het personeel te bedanken en te waarderen. Denk aan kerstpakketten, eindejaarsgeschenken, B2B-kerstmarkten, online cadeaukeuzeconcepten, maar ook aan themageschenken voor gelegenheden zoals de 'Dag van de Zorg', zomergeschenken, Pasen en Sinterklaas. En dat is nog niet alles! Company of Gifts beschikt over een grote showroom in Eindhoven, waar bedrijven en instellingen hun kerstpakketten en geschenken op maat kunnen laten samenstellen, volledig naar wens. Met meer dan 30 jaar ervaring is Company of Gifts een belangrijke speler in de markt.

 Groei leidde tot nieuwe logistieke dienstverlener

Voorheen verzorgde een andere partij de logistiek en het transport bij Company of Gifts. Vanwege de groei van Company of Gifts, evenals bij de voormalige partij, moest er uitgeweken worden naar een andere logistieke dienstverlener. Zo zijn we bij Van den Heuvel Logistiek terechtgekomen, aldus Luke Coolen, eigenaar van Company of Gifts. "Van den Heuvel Logistiek beschikt over een groot wagenpark en voldoende capaciteit, waardoor een verdere groei van Company of Gifts niets in de weg staat."

 

"We zijn tevreden over de hoge leverbetrouwbaarheid en de nauwkeurigheid waarmee de 'kadootjes' vervoerd en bezorgd worden. Daarnaast zijn we zeer gecharmeerd van het track-en-tracesysteem waarmee de ontvangers op de hoogte gehouden worden van de algehele levering, evenals het tijdvak van de bezorging. Tevens is de capaciteit van Van den Heuvel Logistiek ook een belangrijk punt, vanwege de groeiambities van Company of Gifts." 

Luke Coolen, Directeur en eigenaar van Company of Gifts

Een innovatief trackingsysteem

Een andere belangrijke reden waarom Company of Gifts voor Van den Heuvel Logistiek heeft gekozen, is het trackingsysteem. Van den Heuvel Logistiek verzorgt de inslag, opslag en uitslag van de huiscollectie orders naar bedrijven in Nederland en België. Om dit goed te laten verlopen is goede communicatie van belang. "Van den Heuvel Logistiek heeft een prachtig innovatief trackingsysteem, waardoor onze opdrachtgevers vroeg in het proces op de hoogte worden gebracht over de levering. Deze informatievoorziening is voor onze organisatie essentieel en zorgt voor een verminderde druk op onze klantenservice tijdens piekdrukte."

Expertise en ervaring in huis

De dienstverlening wordt door Luke als zeer prettig ervaren, mede door de expertise en ervaring die Van den Heuvel Logistiek met zich meebrengt. "Er zijn nagenoeg geen klachten of telefoontjes gekomen vanuit de opdrachtgevers en ruim 99% is keurig op de afgesproken datum bezorgd."

Betrokken medewerkers

"De samenwerking is uitstekend verlopen", benoemt Luke. "De medewerkers van Van den Heuvel Logistiek zijn betrokken, ervaren en weten hoe ze moeten omgaan met het transport van 'kadootjes'. De collega's van Van den Heuvel Logistiek zijn allemaal toegankelijk en vriendelijk. Dat is tevens zeer prettig samenwerken." Wat zegt Luke over het resultaat van de samenwerking? "Het resultaat is dat we graag verder kijken om de samenwerking te handhaven, verder te optimaliseren en te automatiseren, waardoor we beide nog efficiënter en effectiever kunnen samenwerken."

 

 

Ben je op zoek naar een totaalleverancier van personeelsgeschenken en waarderingsconcepten? Dan is Company of Gifts zeker een kijkje waard. 

https://www.companyofgifts.nl/

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.