Van den Heuvel Logistiek & Logistiekelingen

Van den Heuvel Logistiek & Logistiekelingen

Het lijkt ons sterk dat je nog nooit achter een van de 44.000 vrachtwagens van Van den Heuvel Logistiek uit Uden hebt gezeten op een van de talrijke wegen in de BeNeLux. Dat is namelijk het werkgebied van dit Brabantse familiebedrijf. Al 25 jaar is Van den Heuvel Logistiek werkzaam als allround logistiek dienstverlener én is specialist in fijnmazige distributie.

De kracht van Van den Heuvel Logistiek zit hem in de flexibiliteit en het proactief meedenken met de klant. Dat kunnen ze doordat ze alle stappen in het logistieke proces in eigen beheer uitvoeren. Met warehousing, transport, VAL-activiteiten en een eigen koeriersdienst zijn ze bij Van den Heuvel Logistiek van alle markten thuis. Met een uiterst modern wagenpark en goed getrainde en enthousiaste medewerkers, bedient men tal van klanten in binnen- en buitenland.

Natuurlijk staan ook veiligheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen, maar zeker ook het welzijn van de medewerkers hoog in het vaandel bij Van den Heuvel Logistiek.

Bij Van den Heuvel Logistiek zijn we dan ook ontzettend trots te kunnen aankondigen dat we zijn toegetreden als businesspartner van het platform Logistiekelingen.

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.