Collega Thijs Laurenssen wint NK Veiligste Chauffeur Junior

Collega Thijs Laurenssen wint NK Veiligste Chauffeur Junior

Bij Van den Heuvel Logistiek zetten we graag onze collega’s in het zonnetje en onlangs hadden we een geweldig reden om dat te doen! Onze collega, Thijs Laurenssen, nam deel aan het NK Veiligste Chauffeur Junior, een competitie georganiseerd door de TVM awards. Met trots kunnen we zeggen dat hij de eerste plaats wist te bemachtigen.

 

Een natuurtalent op wielen

Thijs, 18 jaar jong, startte zijn avontuur bij Van den Heuvel Logistiek als BBL-leerling en klom omhoog binnen onze organisatie. Hij begon in de loods met orderpicken en andere logistieke taken voordat hij 's avonds als rangeerder aan de slag ging. Maar Thijs had altijd al een droom: chauffeur worden. Zijn passie voor rijden, gecombineerd met zijn harde werk, brachten hem daar.

De dag van het NK Veiligste Chauffeur Junior

Op zaterdag 30 september stond Thijs voor de uitdaging bij de TVM awards. De deelnemers moesten een bakwagenparcours afleggen en punten verdienen op basis van netheid en veiligheid. Zonder verwachtingen en met geen idee van wat er moest gebeuren, ging Thijs de competitie in en deinsde hij niet terug. Thijs was enorm verbaasd en dolgelukkig toen zijn naam bij de uitreiking werd omgeroepen.

Het meest verrassende aspect van Thijs zijn overwinning was dat velen bij Van den Heuvel Logistiek niet eens wisten dat hij deelnam aan de competitie. Zijn prestatie bij de TVM awards was een aangename verrassing voor ons allemaal, maar het bevestigde wat we al wisten: Thijs is een natuurtalent op wielen.

Een welverdiende felicitatie

Thijs zijn overwinning is een inspiratie voor ons team. We willen Thijs van harte feliciteren met deze indrukwekkende prestatie!

Bij Van den Heuvel Logistiek zijn we trots op onze collega's en hun toewijding aan veiligheid en kwaliteit. Thijs is het levende bewijs van de passie en expertise die onze organisatie kenmerkt. We kijken uit naar zijn verdere successen en zijn vastbesloten om samen met hem te blijven groeien.  

Blijf op de hoogte van al het nieuws en de successen bij Van den Heuvel Logistiek. Volg ons op onze website en sociale media-kanalen voor meer updates en inspirerende verhalen.

 

 

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.